In Uncategorized

Fa uns mesos, Epitech, escola superior d’informàtica i innovació digital d’origen francès, va organitzar al seu Campus de Barcelona un conjunt de conferències amb diferents professionals del sector digital a Catalunya. En aquestes, es va debatre sobre com motivar els joves perquè realitzin més estudis tecnològics (informàtica i enginyeries en general). Una de les conclusions obtingudes va ser la manca de visibilitat que tenen els alumnes de secundària sobre les oportunitats i els projectes que es desenvolupen a casa nostra. El resum d’aquestes conclusions es pot veure en el següent article publicat al diari «El Economista«.

Havent realitzat diverses xerrades als instituts de batxillerat i de cicles formatius de Catalunya durant aquest curs, Epitech vol continuar amb les xerrades de cara al curs vinent. En aquestes es posa en relleu la realitat del sector, les principals tendències i, sobretot, les oportunitats que s’originen a Catalunya per als nous professionals TIC. Les reaccions obtingudes fins al moment per part dels estudiants han estat molt bones en general, les quals han permès a Epitech Barcelona millorar encara més el format de la presentació.

Epitech Barcelona us proposa venir a fer una xerrada al vostre centre, amb un format d’uns 45-50 minuts i sense cap cost per al centre. Si esteu interessats, us preguem que els hi feu saber per mail (barcelona@epitech.eu), així com les dates que us convindrien.

Si necessiteu més informació al respecte, no dubteu en enviar un correu electrònic a Epitech Barcelona o trucar al 93 797 88 14.