In Uncategorized

La Jornada de Portes Obertes tindrà lloc al Campus d’Epitech Barcelona el dissabte 23 de febrer, a les 10 h. Els accessos directes són via la ronda litoral (Sortida Marina) o amb metro ( estació Ciutadella – Vila Olímpica).

Durant la visita es presentarà el model pedagògic d’Epitech, el contingut de la carrera universitària, es faran demostracions de projectes realitzats pels alumnes, s’explicaran els convenis amb empreses i universitats internacionals, etc.

Epitech ofereix un títol oficial europeu (equivalent a grau + màster) d’expert en Tecnologies de la Informació i Innovació Digital. És actualment l’única universitat d’informàtica de tot l’estat Español amb un enfocament pràctic, pedagogia per projectes i pràctiques remunerades a partir del segon curs, sent el seu nivell d’ocupabilitat en finalitzar la carrera del 100%.

Per a accedir a Epitech cal estar realitzant el segon curs de batxillerat o de cicle formatiu i realitzar les proves d’admissió que es poden dur a terme durant el mateix dia de la Jornada de Portes Obertes.

Aquestes proves tenen una durada total d’1 hora i mitja i consisteixen en una entrevista personal, un test d’anglès i dues dinàmiques d’equip.

Preguem que s’inscriguin per a confirmar assistència a l’esdeveniment fent clic aquí.