In NOTICIES

– Data: 5 d’octubre 

– Hora: 17:30h

– Lloc: Sala Prat de la Riba- Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47- 08001 Barcelona)

El proper dimecres 5 d’octubre La Societat Catalana de Pedagogia, atenent a les necessitats educatives i els assumptes d’actualitat, ens proposen una trobada de diàleg guiat per una perspectiva científica d’analisis, mitjançant la qual analitzaran els sis nuclis i corrents educatius:  Progressive Education (1897), Escola Moderna (1906), Escola Activa (1912), Aprendre a ser (Unesco 1972), Effective Schools (Edmons 1979 i Mortimore 1988), Qualitat de l’educació (Unicef 2000).

La trobada es focalitzarà en 6 debats per a que els diferents grups, xarxes o institucions que impulsen la innovació educativa puguin contrastar les seves iniciatives i experiències. Seran uns diàlegs dinamitzats a partir d’algunes qüestions obertes.

En definitiva, es tracta d’aplegar els diferents sectors i institucions a un diàleg  participatiu per fer el servei de vertebrar un debat professional i científic comú que apunti el nucli de la qüestió sens perjudici de la diversitat de camins.

Un debat més afinat que els debats públics als mitjans de comunicació on tothom hi pot dir la seva. Justament perquè aquest debat és públic, tenim el deure de contribuir-hi per responsabilitat científica, professional i social.

Per a participar és imprescindible formalitzar la vostra inscripció en el següent enllaç: http://www.iec.cat/jornades/innovacio2016.asp

Per a més informació: http://blogs.iec.cat/scp/2016/07/22/jornada-inaugural-curs-2016-2017

 

innovacio educativa.jpg