In NOTICIES

 

Benvolguts socis i amics,

Davant de les disputes entre partits polítics, lògiques en l’actual moment electoral i de conjuntura política, volem transmetre a tots els pares i mares que des de la Fapel seguim treballant perquè aquest tema no sigui eina de canvi o negociació entre els partits.

L’educació està garantida, des de fa uns anys, per un acord i consens majoritari entre els grups i partits que al Parlament van acordar la LEC.

Creiem en els drets de les famílies, en el dret a la llibertat d’educació, en totes les seves manifestacions i aspectes, i demanem als partits polítics que no facin d’aquest tema un objecte de disputa de cap mena ni una utilització partidista.

Estem segurs que, més enllà del contexte polític immediat, l’estabilitat del servei d’educació de Catalunya, que és d’interès públic, està garantit pel consens assolit amb la LEC, i apel.lem a aquells grups i formacions polítiques que, malgrat el consens, no ho han explicitat mai als seus programes polítics, a avançar en la consciència i consolidació de la llibertat d’educació als seus programes i actuacions, tal com està definit a la LEC per a totes les escoles d’iniciativa social que avui formen part del servei d’educació de Catalunya.

Atentament, 

Fapel

the-kite-1524689.jpg