In BANNER_HOME, NOTICIES

Efren Carbonell, director d’ASPASIM, agraeix la tasca dels voluntaris

Els voluntaris són el cor de qualsevol projecte solidari. Per aquest motiu, la fundació ASPASIM va organitzar una magnífica celebració per agrair-los-hi la seva feina. El passat dia 20 de setembre, la Sala Moragas del Centre Cultural el Born va esdevenir l’escenari d’una divertida festa que va comptar amb les actuacions del grup de Conta Contes d’ASPASIM el Botó Màgic –format per persones amb discapacitat intel·lectual– i el grup musical Bluesix, així com sopar de pica-pica a càrrec d’ENDEMAR.

Actuació del grup de conta contes el Botó Màgic

FAPEL, que té un conveni de col·laboració amb ASPASIM, no va voler faltar a l’acte. La Fundació ASPASIM ofereix cursos presencials amb l’objectiu de proporcionar una base de coneixements, habilitats i actituds necessàries per treballar amb persones amb discapacitat, trastorns de l’espectre autista (TEA) o altres trastorns que dificulten l’aprenentatge. Així és vol facilitar el treball individualitzat i interdisciplinari dels professionals a les escoles amb caràcter inclusiu envers els nens amb diferents discapacitats.

A més a més, la festa va servir per presentar la Milla de Sàrria 2017 i fer una crida a contribuir-hi a través del treball voluntari. La Milla de Sàrria és un esdeveniment esportiu que es distingeix d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya pel seu caràcter inclusiu.

Presentació de la Milla de Sàrria 2017 que s’organitza amb la col·laboració de FAPEL