In BANNER_HOME, NOTICIES

Fapel ha signat un conveni de col·laboració amb Ametller Origen Escoles, el servei de gestió integral de la franja del migdia a les escoles.

Ametller Origen, el grup d’alimentació amb camps propis, elaboració de productes a l’Obrador d’Olèrdola i botigues arreu de Catalunya, ha posat en marxa aquest projecte amb l’objectiu de crear menjadors plens de salut. Elaboren menús variats i equilibrats amb aliments frescos i de temporada perquè els infants gaudeixin de l’autèntic sabor de la fruita i la verdura, a més d’un projecte de lleure enfocat a crear un univers d’activitats pedagògiques on els protagonistes són els aliments, els jocs, les emocions i els valors.

Tal com expliquen a la seva web, “el projecte es planteja en dos moments diferenciats, l’estona del dinar i l’estona d’esbarjo que queda entre l’horari lectiu del matí i la tarda. Oferir un servei d’alimentació saludable de qualitat, amb les matèries primeres i els productes elaborats d’Ametller Origen, és un pilar fonamental dels menús, així com proposar un espai educatiu integral per als infants i joves que es queden a dinar a l’escola”.

A Fapel creiem en el projecte i la tasca que realitza Ametller Origen, i és per aquest motiu que ens omple d’orgull anunciar aquest nou acord.