In NOTICIES

El passat 29 d’octubre Fapel va signar un conveni de col·laboració amb iKanguro, un innovador sistema de seguretat i identificació que funciona a través d’una polsera intel·ligent, pensat per a col·lectius amb alguna limitació a l’hora de comunicar-se, ja siguin nens, persones grans o persones amb alguna discapacitat.

El sistema de seguretat iKanguro s’ha desenvolupat per a reforçar la seguretat dels col·lectius en les sortides que realitzen (sortides culturals, colònies, excursions, etc.) i donar suport al cossos de seguretat. En cas de pèrdua d’una persona, el sistema iKanguro, a través de la polsera iKanguro, agilitza la recuperació de la persona perduda, enviant les dades de localització als cossos de seguretat directament, en cas d’emergència.

Com funciona el sistema iKanguro? 

Ikanguro consta d’una polsera intel·ligent, des de la qual es pot accedir a les dades del responsable del portador de la polsera, en temps real. Només trucant al telèfon d’emergències 112, els Mossos d’Esquadra poden accedir a tora la informació emmagatzemada a la polsera i localitzar, de manera àgil i ràpida, la persona perduda, portadora de la polsera.

iKanguro s’encarrega de la gestió total de la informació, fet que permet que tothom, sense tenir coneixements d’informàtica ni instal·lar-se cap aplicació, pugui fer-ne ús del sistema de seguretat. A més, iKanguro també s’encarrega de l’assessorament del col·lectiu, la gestió de la informació de la polsera intel·ligent, del disseny de les polseres identificatives, etc.

A continuació, us presentem l’eina a través d’un video explicatiu:

IMG_6548.JPG