In BANNER_HOME, NOTICIES

 

Imatge extreta de web.gencat.cat

Des de fa ja uns anys, des del departament d’ensenyament s’ha impulsat que les escoles incorporin al currículum dels nostres fills i filles les tecnologies mòbils com a eina de desenvolupament intel·lectual i personal. Ara volen impulsar, i reconèixer, les iniciatives en aquest àmbit que les AMPA de Catalunya estan duent a terme.

Els Mobile Learning Awards premien i donen reconeixement als projectes més innovadors, relacionats amb l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació, de docents i escoles de Catalunya. Els premis estan avalats per un ampli grup d’experts i professionals de l’educació, així com de les tecnologies mòbils. La cerimònia de la sisena edició se celebrarà el dia 1 de març, dins el marc del Mobile World Congress.

Us volem animar a participar d’aquesta iniciativa, i presentar aquelles idees i projectes que ja teniu, o a reflexionar sobre l’oportunitat de fer-ho en endavant. Creiem que la tecnologia ens pot ajudar molt a les AMPA a mantenir el contacte i el desenvolupament de projectes amb els nostres associats i, naturalment, amb l’escola.