In Uncategorized

Convocatòria ampliada fins al 20 de desembre

Ja s’ha posat en marxa la IV Edició dels Premis a l’Ecoinnovació Educativa de la Fundació Endesa en col.laboració amb la Fundació Europea Societat i Educació.

Dintre d’aquest marc, els premis són un reconeixement a les activitats d’educació ambiental. Aquestes estan destinades a promoure la cultura ecològica i la conservació de medi ambient als centres educatius de tota Espanya. Així, es convida a participar en aquest programa  a alumnes de Secundària, de Batxillerat i de Formació Professional de Grau Mig, així com als seus centres docents.

Així doncs, l’objectiu és el de fomentar l’educació mediambiental i, més concretament, la preservació i la cura del nostre entorn entre els joves mitjançant el desenvolupament d’un projecte relacionat amb la conservació de la natura i el medi ambient.  Els projectes premiats obtindran  difusió nacional i europea, per tal de posar de manifest el compromís del nostre país en aquesta matèria.

Teniu fins al 20 de desembre de 2019 per apuntar-vos! Podeu trobar més informació sobre les bases del concurs en el següent enllaç.