In NOTICIES

Des de l’APDCAT, el proper 18 de novembre organitzarem un congrés al voltant del projecte “Menors, Internet i Tecnologies. Créixer i conviure en un món digital”, sobre l’ús responsable d’Internet i les xarxes socials, en el qual al llarg de 2015 hi han participat més de 3.000 alumnes de secundària de Catalunya.

Amb aquest projecte, l’APDCAT vol contribuir a donar pautes útils i concretes a infants i joves, però també a famílies i professionals de l’educació, perquè puguin afrontar amb més garanties els riscos que el món digital comporta per als menors. I és que els joves, sovint més vinculats a les noves tecnologies que els adults, estan més exposats i han de conèixer com protegir la seva informació personal.

L’objectiu d’aquest congrés és estendre el diàleg més enllà de l’entorn educatiu i incorporar-hi els agents socials, el món jurídic, sociòlegs, tecnòlegs i, en general, tothom qui es preocupa per la privacitat dels menors en l’àmbit digital. 

Posant com a punt de partida les vivències dels mateixos joves alinearem visions i propostes per encarar els reptes i les oportunitats d’aquest món digital en evolució constant.

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (carrer Mallorca, 283), el dimecres 18 de novembre, de 09.00 a 14.15 hores.

Per a més informació, podeu consultar el programa de l’acte

Per inscriure-us, empleneu el formulari electrònic.

cropped-Imatge_01-1.png