In NOTICIES

mSchools convoca la 7a edició dels Mobile Learning Awards, un concurs per a donar a conèixer i compartir projectes de transformació digital de centres escolars de Catalunya, mitjançant propostes concretes de desenvolupament i implementació.

Dins de la modalitat “Projectes de transformació digital de centres”, mSchools vol reconèixer les accions que les AMPA/AFA dels centres educatius de Catalunya duen a terme en el procés d’aplicació de les tecnologies digitals en el seu centre educatiu.

L’AMPA/AFA guanyadora serà premiada amb un val per a la compra de material per activitats de tecnologia educativa per al seu centre docent per valor de 2.000 €.

La cerimònia de lliurament de premis se celebrarà el 28 de febrer de 2019 dins el marc del Mobile World Congress Barcelona, l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil.

El període d’inscripció finalitza l’11 de febrer de 2019. Per a participar un representant de l’AMPA o AFA haurà de formalitzar la inscripció amb l’enllaç al projecte.

Per a més informació sobre el concurs i com inscriure’t, clica aquí.

 

mSchools: una nova manera d’ensenyar i aprendre

El programa mSchools és una iniciativa que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.

mSchools ajuda a alumnes i docents a integrar les tecnologies mòbils a l’aula, el qual permet obrir noves vies d’ensenyament i aprenentatge que milloren el rendiment i l’ocupabilitat.

http://mschools.mobileworldcapital.com/