In NOTICIES

 

La Fapel ha mantingut trobades durant aquest any, d’una o altra manera, amb tots els grups polítics que ens han volgut escoltar, als qui hem transmès quins són els nostres posicionaments com a famílies. Els missatges sempre estan al voltant de la llibertat d’educació, del dret dels pares i mares a triar l’escola que vulguin per als seus fills, ja que som els primers i principals educadors dels mateixos i tenim aquesta responsabilitat irrenunciable.

En el marc d’aquestes rondes de converses desenvolupades durant tot l’any 2015,el passat 23 de novembre, Fapel va realitzar una trobada amb representants d’Unió Democràtica de Catalunya, que compareixeran a la contesa electoral del proper 20 de desembre.

Els poders públics, a més de donar compliment a les declaracions universals de drets, tractats internacionals i lleis internes, tenen l’obligació, des del nostre punt de vista, de garantir que tota la població rebi una educació de qualitat, en igualtat de condicions i lliurement escollida per cada família.En aquest sentit, així ho hem manifestat en la trobada d’avui als representants d’Unió Democràctica de Catalunya, encapçalats pel Sr. Josep Antoni Duran i Lleida, cap de la llista al Congrés dels Diputats per Barcelona.

A més del pacte educatiu per respectar els drets de tots els ciutadans, s’han tractat temes relacionats amb l’educació inclusiva, el cost de l’educació i la imperiosa necessitat d’equiparar el mòdul de concert i especialment el sou del professorat.

La trobada ha estat molt cordial, i ha servit per traslladar a aquest grup polític les inquietuds de les famílies en relació amb el concert educatiu i les amenaces que des d’alguns partits polítics s’aixequen contra la llibertat d’educació.

reuniones4-b.jpg