In NOTICIES

El passat 19 de març, Ametller Origen va venir a explicar-nos el seu programa educatiu que tenen per a l’horari de migdia: Ametller Origen Escoles. Ens vam fer una petita explicació sobre els seus orígens i vam tenir l’oportunitat de provar diferents productes que ells mateixos elaboren.

Un dels punts que més ens va agradar, va ser el Taller d’alimentació que fan a les escoles de manera gratuïta. Aquest servei que ofereixen 3 seccions on, en la primera, t’expliquen els grups alimentaris i què ens aporten; en la segona, com són els àpats que s’han de fer durant el dia, i, una tercera on els alumnes han d’elaborar un menú saludable. Creiem que és una iniciativa molt interessant per apropar l’alimentació als més petits.

Ametller Origen Escoles és un servei de gestió integral de la franja del migdia a les escoles. Aquest projecte té com a objectiu crear menjadors plens de salut amb menús equilibrats i variats, amb aliments frescos i de temporada per tal que els infants puguin gaudir de l’autèntic sabor de la fruita i la verdura.

Disposen, a més, d’un projecte de lleure enfocat a la creació d’activitats pedagògiques on els protagonistes principals siguin els aliments, les emocions, els valors i els jocs.