In BANNER_HOME, NOTICIES, Uncategorized

Crea, connecta i comparteix amb respecte: una Internet millor comença amb tu

Durant el Dia d’Internet Segura (www.saferinternetday.org/) més de 130 països tenim l’oportunitat de reflexionar en com col·laborem en la creació d’una Internet millor. Des del context escolar aquesta reflexió és essencial, ja que Internet ofereix un potencial molt positiu relacionat amb l’ús de la tecnologia de forma responsable, respectuosa, crítica i creativa.

De ben segur que amb un m’agrada o un tuit a xarxes socials podem aportar el nostre granet de sorra, ja que som molts els actors, joves, mares i pares i docents que en aquest dia volem fer arribar el lema: Crea, connecta i comparteix amb respecte: una internet millor comença amb tu!

A més, des del web internetsegura.cat es recorda en cada àmbit com col·laborar. Estigueu atents d’aquesta pàgina on es publiquin nous materials que podeu compartir amb el hashtag #ComençaAmbTu.

Fapel un anima a participar en aquesta iniciativa promoguda pel Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya. Entre tots, podem fer d’Internet un lloc per a tothom.