In BANNER_HOME, NOTICIES

milla de sarrià 2019

La Fundació ASPASIM és una entitat sense ànim de lucre que fa 80 anys que vetlla per a les persones amb discapacitat greu. Així, amb l’objectiu d’integrar a la societat a les persones amb discapacitat intel·lectual, se celebrarà la nova edició de la Milla de Sarrià 2019, a càrrec de l’Associació «Correm Junts».

festa voluntaris ASPASIM

La Milla de Sarrià 2019 és una cursa inclusiva i solidària d’una milla de distància (1.609 metres) que tindrà lloc el proper dia 27 d’octubre a Sarrià. Les inscripcions poden ser individuals o bé es pot viure la millaXperience, modalitat que pretén implicar als voluntaris en equips de 5 persones, amb la finalitat de compartir el repte de córrer conjuntament amb una persona amb discapacitat intel·lectual.

Seguint amb el seu compromís, Fapel ha assistit a la Festa de Voluntaris, organitzada per la Fundació ASPASIM, mostrant el suport a la iniciativa i convidant a tothom a participar-hi.

Consulta el recorregut, categories, premis i horaris a corremjunts.org. Corre i inscriu-te a aquesta experiència solidària!