In BANNER_HOME, NOTICIES

Nou acord de col·laboració amb Epitech

Estem molt contents de poder anunciar el nou acord de col·laboració entre Fapel i Epitechl’escola superior d’informàtica i innovació digital, líder en educació privada a França. Amb l’objectiu d’expandir-se internacionalment, Epitech ha obert un nou campus a la Vila Olímpica de Barcelona, i ofereix seminaris de tecnologia per a tot tipus d’alumne preuniversitari.

Durant el dia 17 de febrer, Epitech celebra una Jornada de Portes Obertes i un taller de programació de videojocs per a joves:

La Jornada de Portes Obertes tindrà lloc al Campus Epitech Barcelona. Durant la visita es presentarà el model pedagògic del centre, basat en el Learning by Project, el contingut dels estudis oficials francesos (reconeguts a la UE), demostracions de projectes d’alumnes, convenis amb empreses i universitats internacionals, etc. Més informació i inscripcions.

 

El Game Factory és un taller/concurs de programació de videojocs gratuït, adreçat a joves d’entre 16 i 20 anys. Aquest esdeveniment serveix per introduir-los al desenvolupament de videojocs senzills. Poden apuntar-se a través d’aquest enllaç.