CLUB FAPEL

Xim i Xesca

Xim i Xesca és un programa interactiu i personalitzat que té com a objectiu despertar el gust per la lectura entre els nens i nenes de 6 a 14 anys i millorar la seva comprensió lectora, tot i entenent que llegir és bàsic per a la seva formació i per al seu desenvolupament futur.

Tanmateix, per despertar l’hàbit de la lectura cal gaudir de la mateixa i per això és necessari entendre el que es llegeix. Així doncs, Xim i Xesca motiva els lectors a posar atenció a la lectura, ajudant-los a aventurar-se en la història i a viure-la de veritat.

 

Podeu subscriure la vostra escola per la segona meitat de curs! Tots els associats de Fapel rebran un 10% de descompte.

AMETLLER ORIGEN

Ametller Origen Escoles és una proposta pel migdia de la Fundació Ametller Origen, que va més enllà del menjador escolar convencional. La seva línia metodològica dissenya cada projecte amb corresponsabilitat d’escola i família, fomentant un ambient agradable, relacional i enriquidor.

Així, oferir un servei d’alimentació saludable de qualitat, amb les matèries primeres d’Ametller Origen, és un pilar fonamental dels seus menús, així com proposar un espai educatiu integral per als nens i nenes que es queden a menjar a l’escola.

Més encara, el seu és un model de producció i distribució sostenible, a on el control de la cadena de valor agroalimentària, des dels camps de producció fins a la cuina, els hi permet oferir el màxim de seguretat alimentària i frescor dels productes a les escoles.

MAPFRE

Mapfre és una asseguradora global formada per un equip de professionals, dones i homes, de tot el món. A MAPFRE treballen per crear valor per a totes les persones amb les que es relacionen. En definitiva, es una empresa compromesa també amb la sostenibilitat i el desenvolupament de les persones en els països on som presents.

ARÇ COOPERATIVA

ARÇ cooperativa ofereix productes asseguradors d’última generació amb preus i condicions col·lectives. És a dir, negocia amb les principals companyies del mercat assegurador en assegurances per a entitats del sector educatiu, preus i condicions avantatjoses en assegurances de responsabilitat civil, accidents, juntes directives i instal·lacions per als socis dels col·lectius amb els quals col·labora.

FAPEL és un d’aquests col·lectius. Per a les AMPA i escoles associades oferim la possibilitat de adherir-se a la pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil de les activitats organitzades amb cobertures exclusives i preus molt competitius.

CONNECTA+

Connecta+ és un projecte formatiu desenvolupat per la Fundació Impuls. Una iniciativa educativa que neix amb l’objectiu de dotar nens, famílies i escoles de les eines necessàries per entendre les noves tecnologies i desenvolupar-ne un ús correcte i crític. El programa consisteix en un compendi d’unitats didàctiques i exercicis, creats amb l’objectiu d’ajudar als nens i nenes – a partir de cinquè de primària – a entendre les precaucions que són necessàries a l’hora de moure’s per la xarxa. També disposa de materials desenvolupats per a pares, mares i docents, per tal d’entendre i educar millor en les noves eines digitals.

Des de FAPEL treballem per tal que la iniciativa arribi a tots els pares d’Europa a través de l’associació europea de pares (EPA), i el programa Europeo Erasmus+.