In Uncategorized

L’escola superior d’informàtica i innovació digital Epitech, líder en educació privada a França, celebra una Jornada de Portes Obertes i un taller de programació de videojocs per a joves. Els esdeveniments tindran lloc el dissabte 24 de març, al nou Campus Epitech Barcelona, situat a la Vila Olímpica.

  • A la Jornada de Portes Obertes, els joves i les famílies podran conèixer de primera mà el model pedagògic del centre, basat en el métode Learning by Project, el contingut dels estudis oficials francesos (reconeguts a la UE i equivalent a Grau+Màster), demostracions de projectes d’alumnes, convenis amb empreses i universitats internacionals, etc. Més informació i inscripcions.
  • El Game Factory és un taller/concurs de programació de videojocs gratuït, adreçat a joves d’entre 16 i 20 anys. Aquest esdeveniment serveix per introduir-los al desenvolupament de videojocs senzills. Poden apuntar-se a través d’aquest enllaç.

Aquest any, Fapel ha firmat un conveni de col·laboració amb l’escola Epitech. Creiem en el seu projecte i en veiem el potencial. Per aquest motiu, animem a totes les nostres famílies a participar en els esdeveniments organitzats pel centre. No hi falteu!