CLUB FAPEL

iKanguro

Sistemas iKanguro neix des de la necessitat d’ajudar a tots aquells que es veuen implicats en la pèrdua d’un nen durant una activitat.

Consisteix en una polsera que el nen porta posada i que permet una identificació ràpida i senzilla, per mitjà d’un codi Alfanumèric concret per a cada usuari. La polsera manté l’anonimat del nen davant de la persona que el troba, perquè tant el seu nom i dades personals i de la família, només siguin accessibles per a les persones que desitgem.

En aquest moment la solució s’ha posat en marxa per diferents escoles de Catalunya amb la col·laboració del telèfon d’emergències 112 i els cossos de seguretat de la Generalitat de Catalunya amb excel·lents percepcions per part de tots.

DINANTIA

Dinantia és l’eina de comunicació i màrqueting per als centres educatius. Permet enviar missatges al mòbil de pares i alumnes, sense compartir el número de mòbil. El centre decideix qui pot enviar missatges (personal, professors, AMPA, pares, alumnes, etc.) i a qui pot enviar cada un d’ells. A més permet realitzar preguntes, per sol·licitar autoritzacions als pares, per a realitzar enquestes, concertar reunions, etc.

Amb Dinantia no només podràs enviar missatges i Newsletters a pares i alumnes, sinó també a ex-alumnes, pares de potencials alumnes, etc. Concentra tota la comunicació del centre, tant interna com externa, en una única eina en línia.

Els membres de FAPEL tenen un 10% de descompte en la quota anual.

ARÇ

ARÇ cooperativa ofereix productes asseguradors d’última generació amb preus i condicions col·lectives. És a dir, negocia amb les principals companyies del mercat assegurador en assegurances per a entitats del sector educatiu, preus i condicions avantatjoses en assegurances de responsabilitat civil, accidents, juntes directives i instal·lacions per als socis dels col·lectius amb els quals col·labora.

FAPEL és un d’aquests col·lectius. Per a les AMPA i escoles associades oferim la possibilitat de adherir-se a la pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil de les activitats organitzades amb cobertures exclusives i preus molt competitius.

SEEDBOX

Seedbox és un kit ple de valors per iniciar-se en l’auto cultiu urbà, la pròpia caixa es converteix en la taula de cultiu i conté tot el  necessari per plantar. Els seus productes estrella, la gama de Seedbox kids, estan basats en l’educació i el desenvolupament dels nens a través d’un joc amb el que es familiaritzen amb el món del cultiu a casa, de l’alimentació sana i de la responsabilitat social i mediambiental.

FAPEL fa arribar aquesta aventura emocionant als centres educatius, prioritzant les competències i els objectius d’aprenentatge i desenvolupament personal dels nens que ara cursen el primer cicle de primària. El format permet plantar dins l’aula, per tal que hi hagi un contacte directe i constant amb els alumnes.

CONNECTA+

Connecta+ és un projecte formatiu desenvolupat per la Fundació Impuls. Una iniciativa educativa que neix amb l’objectiu de dotar nens, famílies i escoles de les eines necessàries per entendre les noves tecnologies i desenvolupar-ne un ús correcte i crític. El programa consisteix en un compendi d’unitats didàctiques i exercicis, creats amb l’objectiu d’ajudar als nens i nenes – a partir de cinquè de primària – a entendre les precaucions que són necessàries a l’hora de moure’s per la xarxa. També disposa de materials desenvolupats per a pares, mares i docents, per tal d’entendre i educar millor en les noves eines digitals.

Des de FAPEL treballem per tal que la iniciativa arribi a tots els pares d’Europa a través de l’associació europea de pares (EPA), i el programa Europeo Erasmus+.

3,1416

Les baralles, l’assetjament, físic o mitjançant les xarxes (buyllying), són situacions presents al dia a dia dels nois i les noies Amb l’objectiu d’evitar aquestes situacions i/o ajudar als alumnes a combatre-les, nexien els tallers «Aprèn a defensar-te». La proposta de 3,1416 (empresa responsable dels tallers) combiana, durant quatre dissabtes, tallers en els quals s’aprenen aspectes bàsics de defensa personal i es fan xerrades participatives sobre la gestió de conflictes, la cara maagada de les xarxes socials, com cal actuar davant de l’assetjament i la importància de la comunicació familiar.

A FAPEL celebrem aquesta iniciativa tan original i necessària i us convidem a participar en els diversos tallers que organitzen.

EPITECH

Epitech és una escola fundada a França a finals dels anys 90, quan va néixer la revoluació digital. És un centre privat especialitzat en informàtica compost per 12 campus a França i 3 a diferents ciutats europees (Barcelona, Berlín i Brussel·les). S’hi imparteixen graus de cinc anys on el 75% dels estudis són pràctics amb l’objectiu de donar formació empresarial, científica i teòrica als futurs informàtics. FAPEL fa difusió de les iniciatives organitzades per la universitat per promoure la informàtica i la innovació digital entre els alumnes.