CLUB FAPEL

iKanguro

Sistemas iKanguro neix des de la necessitat d’ajudar a tots aquells que es veuen implicats en la pèrdua d’un nen durant una activitat.

Consisteix en una polsera que el nen porta posada i que permet una identificació ràpida i senzilla, per mitjà d’un codi Alfanumèric concret per a cada usuari. La polsera manté l’anonimat del nen davant de la persona que el troba, perquè tant el seu nom i dades personals i de la família, només siguin accessibles per a les persones que desitgem.

En aquest moment la solució s’ha posat en marxa per diferents escoles de Catalunya amb la col·laboració del telèfon d’emergències 112 i els cossos de seguretat de la Generalitat de Catalunya amb excel·lents percepcions per part de tots.

DINANTIA

Dinantia és l’eina de comunicació i màrqueting per als centres educatius. Permet enviar missatges al mòbil de pares i alumnes, sense compartir el número de mòbil. El centre decideix qui pot enviar missatges (personal, professors, AMPA, pares, alumnes, etc.) i a qui pot enviar cada un d’ells. A més permet realitzar preguntes, per sol·licitar autoritzacions als pares, per a realitzar enquestes, concertar reunions, etc.

Amb Dinantia no només podràs enviar missatges i Newsletters a pares i alumnes, sinó també a ex-alumnes, pares de potencials alumnes, etc. Concentra tota la comunicació del centre, tant interna com externa, en una única eina en línia.

Els membres de Fapel tenen un 10% de descompte en la quota anual.

ARÇ

ARÇ cooperativa ofereix productes asseguradors d’última generació amb preus i condicions col·lectives. És a dir, negocia amb les principals companyies del mercat assegurador en assegurances per a entitats del sector educatiu, preus i condicions avantatjoses en assegurances de responsabilitat civil, accidents, juntes directives i instal·lacions per als socis dels col·lectius amb els quals col·labora.

FAPEL és un d’aquests col·lectius. Per a les AMPA i escoles associades oferim la possibilitat de adherir-se a la pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil de les activitats organitzades amb cobertures exclusives i preus molt competitius.

EZONEBOX

EZONEBOX és una eina de control d’internet per al sector educatiu que gestiona el que els alumnes veuen, descarreguen o envien per Internet, respectant la seva intimitat (LOPD).

Ofereix connectivitat diferenciada a tots els membres de l’organització, assignant prioritats i ample de banda en funció del perfil d’usuari de la xarxa (Direcció, Administració, professors, alumnes, …). A més, unifica les bases de dades d’alumnes i personal, administra amb seguretat i fiabilitat tota la infraestructura de xarxa pre-existent, així com tot tipus de dispositius connectats a la mateixa i optimitza al màxim l’ample de banda disponible, sense necessitat d’ampliar el contracte amb el proveïdor de telefonia / Internet (Movistar, Vodafone, …).

Cost mensual 199 € TOT INCLÒS (consultoria, instal·lació, manteniment, llicències i dispositiu).