Descomptes en diversos serveis:

  Central de compres i reutilització de llibres de text

Creació i manteniment d’una central de compra de llibres de text, per als associats i famílies de Fapel. Organització i logística de projectes de reutilització, tant a nivell particular com col·lectiu.

A més, Fapel posa a l’abast de les famílies el servei de llibres de text que ofereix a les seves AMPA. Aquesta és una eina molt pràctica perquè serveix directament al col·legi on l’alumne començarà el curs amb tots els llibres. D’aquesta manera, les famílies no han de perdre temps en la recerca dels últims llibres.

 

  IKanguro www.ikanguro.com

Fapel signa un conveni de col·laboració amb iKanguro, un innovador sistema de seguretat i identificació que funciona a través d’una polsera intel·ligent, pensat per a col·lectius amb alguna limitació a l’hora de comunicar-se, ja siguin nens, persones grans o persones amb alguna discapacitat.

El sistema de seguretat iKanguro s’ha desenvolupat per a reforçar la seguretat dels col·lectius en les sortides que realitzen (sortides culturals, colònies, excursions, etc.) i donar suport al cossos de seguretat. En cas de pèrdua d’una persona, el sistema iKanguro, a través de la polsera iKanguro, agilitza la recuperació de la persona perduda, enviant les dades de localització als cossos de seguretat directament, en cas d’emergència.

Com funciona el sistema iKanguro?

IKanguro consta d’una polsera intel·ligent, des de la qual es pot accedir a les dades del responsable del portador de la polsera, en temps real. Només trucant al telèfon d’emergències 112, els Mossos d’Esquadra poden accedir a tora la informació emmagatzemada a la polsera i localitzar, de manera àgil i ràpida, la persona perduda, portadora de la polsera.

iKanguro s’encarrega de la gestió total de la informació, fet que permet que tothom, sense tenir coneixements d’informàtica ni instal·lar-se cap aplicació, pugui fer-ne ús del sistema de seguretat. A més, iKanguro també s’encarrega de l’assessorament del col·lectiu, la gestió de la informació de la polsera intel·ligent, del disseny de les polseres identificatives, etc.

A continuació, us presentem l’eina a través d’un video explicatiu: youtu.be/SNEgtoeWG8k

 

  Ecohortum- Seedbox seedboxhuertosurbanos.es/

Fapel i Seedbox han arribat a un acord de col·laboració per a fer arribar aquesta emocionant aventura als centres educatius, prioritzant les competències i els objectius d’aprenentatge i desenvolupament personal dels nens que ara cursen el primer cicle de primària.  El seu format permet plantar dins l’aula i mantenir un contacte directe i constant amb els alumnes. 

Seedbox és un kit ple de valors per a iniciar-se en l’autocultiu urbà, la pròpia caixa es converteix en la taula de cultiu i conté tot el necessari per plantar. Els seus productes estrella, la gama de Seedbox kids, basats en l’educació i el desenvolupament dels nens a través d’un joc amb el que es familiaritzan amb el món del cultiu a casa, de l’alimentació sana i de la responsabilitat social i mediambiental.

 

  Arç Corredoria d’Assegurances www.arccoop.coop/es/

Fapel té un conveni de col·laboració amb Arç Corredoria d’Assegurances amb l’objectiu de mantenir i millorar l’oferta d’assegurances adreçada al conjunt d’entitats federades, així com l’oferta de serveis i productes de consum personal. Aquest conveni busca, a més, reforçar el desenvolupament de l’assegurança ètica i solidària i el mercat social.

Arç Corredoria d’Assegurances està especialment compromesa amb l’assegurança ètica i solidària, pel que amb aquest conveni es constituirà una plataforma facilitadora per al desenvolupament d’altres futures col·laboracions en el marc de l’impuls de l’economia social i solidària. 

 

  Dinantià  www.dinantia.com

Fapel té un conveni de col·laboració amb Dinantia, la nova aplicació de comunicació que permet a les escoles i professors enviar missatges al mòbil de pares i alumnes.

Aquesta aplicació permet que els missatges es puguin enviar a un alumne o família, a una o diverses classes, a tota l’escola, etc.; i poden incloure arxius adjunts i preguntes per a concretar reunions, autoritzar sortides escolares, realitzar enquestes, entre d’altres. Com a avantatge, les respostes són rebudes en temps real, fet que redueix les tasques administratives. A més, Dinantia també permet passar llista des de qualsevol dispositiu i notificar les faltes automàticament als pares i mares.

 

  Banco Popular  www.bancopopular.es

Fapel, a través de Cofapa, té un conveni de col·laboració amb Banco Popular per tal que els seus associats es beneficiïn de diversos avantatges. Entre ells, els associats que s’obrin un compte corrent al Banco Popular estaran exempts de comissions d’administració, ingressos i manteniment i les transferències i xecs nacionals, gestió i domiciliació de rebuts i pagaments de rebuts i nòmines no tindran cap tipus de cost. 

A més, el Banco Popular ofereix als associats de Fapel un servei de banca a distància totalment gratuït, així com altres productes com la targeta 4B Mastercard i la targeta Punto Oro, gratuïtes durant el primer any, la targeta IBERIA SENDO i la targeta Repsol Máxima (gratuïta). 

Imagen

club.jpg

Descripció

Descomptes en diferents serveis. Llegir més.