Treballem per a una escola per a tothom, participant en diversos projectes:

 

Descripción: C:\Users\admin\Desktop\serveis web FAPEL\aura.jpegAura Fundació
www.aurafundacio.org/es/
Aura Fundació és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 1989. La seva missió és ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la inclusió social i laboral, seguint la metodologia del “Treball amb Suport”, un model d’integració laboral, a través d’un conjunt d’estratègies i procediments de suport.

 

Descripción: C:\Users\admin\Desktop\serveis web FAPEL\talita.pngTalita
www.fundaciontalita.org/
La fundació Talita aposta per l’Aula Itinerant, en que s’aposta per inloure a l’alumne amb Discapacitat Intel·lectual no només fisicament als espais, sinó com un alumne més dins el centre, progressant amb el seu desenvolupament de forma natural.

 

 

Descripción: C:\Users\admin\Desktop\serveis web FAPEL\aspasim.jpgCursos Aspasim
www.aspasim.es
La Fundació Aspasim ofereix cursos presencials de classes teòriques de 20 hores, amb un seminari i diversos fòrums de discussió, reconegut pel Pla de formació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Els objectius fonamentals són proporcionar una base de coneixement i les habilitats i actituds necessàries per a treballar amb persones amb discapacitat, trastorns de l’espectre autista (TEA) o altres trastorns que dificulten l’aprenentatge. Tos aquests coneixements facilitaran el treball individualitzat i interdisciplinari dels professionals a les escoles amb caràcter inclusiu envers els nens amb diferents discapacitats. Consulta les pròximes convocatòries: http://www.aspasim.es/index.php/es/fundacion-aspasim/formacion

Descripción: C:\Users\admin\Desktop\serveis web FAPEL\plataformaescolainclusiva.jpgPlataforma per l’Escola Inclusiva
http://escolainclusivaesmou.blogspot.com.es/
L’escola inclusiva es mou és una plataforma de comunicació per compartir i conèixer pràctiques que ajudin a crear una escola inclusiva.
La majoria d’informació del blog fa referència a la inclusió de persones amb discapacitat:
http://escolainclusivaesmou.blogspot.com.es/