In BANNER_HOME, NOTICIES, Uncategorized

Xim i Xesca, el programa per al foment de la lectura, ha posat en marxa la Torre de Llibres per a tots els nens i nenes de 6 a 14 anys que hi vulguin participar a través de les seves escoles o biblioteques.

Encara hi sou a temps! Ajudeu-nos a llegir tants llibres com alta és la Sagrada Família. La participació en l’activitat és totalment gratuïta i només compromet a l’escola a portar un registre dels llibres llegits.

  T’hi apuntes?

Què és?

Promogut per Xim I Xesca, plataforma de foment de la lectura i de millora de la comprensió lectora, volem fer una torre de llibres tan alta com la Sagrada Família de Barcelona.

Objectiu?

Que tots els nens i nenes, siguin de l’escola que siguin, s’animin a llegar d’una forma divertida i emocionant.

Qui?

Tots els alumnes de 6 a 14 anys que vulguin participar, a través de les escoles.

Com?

L’escola que s’hi vulgui apuntar només s’ha de subscriure al joc a través de la pàgina web www.ximixesca.com/torredellibres

Quan?

Fins al 31 de maig de 2017.

Quant?

La subscripció a l’acció és gratuïta.

Funcionament?

Quan una escola vulgui que els seus alumnes participin en la iniciativa s’haurà d’apuntar a través de www.ximixesca.com/torredellibres i indicar el nom de l’escola i el nom de la persona que coordinarà l’acció dins

de l’escola. Cada setmana el coordinador o coordinadora de l’escola, amb ajut dels alumnes lectors, comptarà els llibres que s’han acabat de llegir durant aquella setmana i ho comunicarà a Xim i Xesca a través de la web www.ximixesca.com/torredellibres.

Seguiment?

La informació sobre l’evolució de la torre de llibres es publicarà setmanalment a: www.ximixesca.com/torredellibres