In NOTICIES
Benvolguts amics,
De cara a l’organització del curs vinent, us fem a mans la informació d’aquesta campanya en la que col.laborem: Controla TIC.
La campanya és gratuïta, i pretén la sensibilització de pares, professors i alumnes pel que fa a la gestió del món TIC per part especialment dels menors, i de com els adults hem de col.laborar-hi. En la línia que hem anat mantenint els darrers anys, la formació dels pares i mares en TIC és fonamental i aquesta campanya pensem que pot aportar un punt més per la seva concreció i brevetat.
Fundación Mapfre, amb la col.laboració del grup editorial Siena i la Fundación Alia2, ha desenvolupat la campanya educativa ControlaTIC sobre tecnoadiccions. el 21,3% dels adolescents està en risc de sofrir-ne una, i per això s’ha pensat necessari desenvolupar aquesta proposta per tal d’informar famílies, professors i alumnes sobre adiccions digitals amb la idea de prevenir-les i desenvolupar una conducta saludable en l’ús de les pantalles.
Ja s’ha fet a diferents regions i el curs vinent es centrarà a Catalunya. La dinàmica és d’un taller a cada centre educatiu (alumnes entre 11 i 16 anys), que imparteixen psicòlegs de la Fundación Alia23, per tal que els alumnes coneixin de primera ma la informació i puguin fer preguntes. També es fa un taller formatiu per als pares i mares.
La fem nostra, i creiem que és una proposta molt atrativa per a l’ampa i l’escola, doncs fins ara la seguretat és la protagonista, però també pensem que cal parlar d’altres qüestions de manera didàctica i participativa, doncs famílies i docents també hi són presents.
Per això, ens agradaria comptar amb la teva col.laboració per tal que les vostres famílies se’n beneficiin i puguin aprofundir en aquest tema que avui és de rigurosa actualitat. Si esteu ineressats a participar, podeu contactar amb els promotors d’aquesta inciativa per tal d’acordar dates i formats, que fan a demanda, als telèfons 91 519 95 15 y 617 46 68 53, així com a través del correu electrònic educar@magisnet.com. I per a més informació podeu consultar la web www.controlatic.org.
Esperem que la proposta sigui del vostre interès.
Ben cordialment,
FAPEL
182x152-banner_tcm164-48619.jpg