In NOTICIES

La Fapel, i totes les AMPA, pares i mares i escoles que acollim i representem, volem retre un breu homenatge d’agraïment al sortint president del Consell Escolar de Catalunya, Ferran Ruiz i Tarragó.

Gràcies Ferran, per la feina feta. Gràcies per molts anys de dedicació a l’ensenyament a Catalunya. Gràcies per posar, permanentment, el teu coneixement, el teu bon tarannà i la teva professionalitat al servei de la innovació pedagògica a través de les TIC. Tants anys!!

Gràcies Ferran per fer que, també des del Consell Escolar de Catalunya, la il·lusió, la innovació, les noves maneres de fer, d’ensenyar i d’aprendre, fossin presents al debat educatiu. Deixes una feina feta al Consell que podem seguir empenyent amb il·lusió.

Alhora, volem donar la benvinguda al nou president, en Lluís Font. Ens sentim afortunats, doncs el que coneixem d’ell és un coneixement de l’educació en sentit profund, filosòfic i antropològic. Un tret que voldríem destacar, doncs estem en uns moments de repensar moltes coses i potser aquest tarannà ens ha d’ajudar a posar l’educació a l’espai que necessita i mereix: la família i l’escola, l’escola i la família. I a desempallegar-la de debats polítics que en són aliens, més enllà d’aplicar la Llei que, ara per ara ens és pròpia, la LEC. Hem de seguir compromesos, amb tota la comunitat educativa, a aportar el millor de cadascú, de la nostra visió de l’educació, per posar la família, els mestres i els alumnes al bell mig de la nostra acció.