El punt de trobada entre famílies escoles i universitats

\Users\admin\Desktop\serveis web uday\collage uday.jpg

  • Què és?

És una iniciativa que, promoguda per la Fapel (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Escoles Lliures de Catalunya), té per objectiu ajudar als estudiants a trobar el centre universitari més adequat als seus interessos i necessitats.

  • A qui va dirigit?

Es tracta d’una jornada per a informar de manera personalitzada de les ofertes educatives dels centres universitaris assistents als alumes el darrer curs d’ESO (4rt) i batxillerat (informació sobre estudis, programes de beques i plans d’estudis, acords internacionals, sortides professionals, etc.).

  • Com s’organitza?

El format de l’acte consta de dos espais simultanis:

  • D’una banda, trobem la fira universitària, on cada universitat disposa d’un stand per poder atendre personalment als estudiants i escoles interessades i explicar el seu programa de manera més detallada.
  • D’altra banda, la jornada s’organitza amb 2 torns de conferències, on els representats de les universitats disposen d’uns minuts per fer una breu presentació del seu centre i la seva oferta educativa. A més, es disposa d’un espai destinat a realitzar “reunions individuals”, per tal d’oferir un tracte personal i detallat als alumnes interessats en una oferta educativa concreta.
  • L’experiència ens avala

Les tres edicions de l’University Day realitzades a Barcelona han estat un èxit tant per als assistents com per organitzadors:

  • Assistència del voltant de 1.700 alumnes cadascuna, procedents de més d’una vintena de reconegudes escoles.
  • Assistència de més d’una trentena d’universitats públiques, privades, nacionals i internacionals d’excel·lència, segons el Rànking Web D’universitats, i especialitzades en tot tipus d’estudis.

\Elena_Fuentes\CLIENTES\FAPEL\FAPEL UDAY\BARCELONA\III U.DAY\BARCELONA\vídeo\logos unis.jpg

Fapel University Day, perquè creiem que els alumnes han de trobar la universitats més idònia!

\Elena_Fuentes\CLIENTES\FAPEL\FAPEL UDAY\BARCELONA\III U.DAY\BARCELONA\vídeo\Imagen vídeo play.jpg