In BANNER_HOME, NOTICIES

VI Jornades Sobre Diferències d’Aprenentatge

La Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé va celebrar ahir les VI Jornades Sobre Diferències d’Aprenentatge a l’Auditori de Sant Cugat. L’objectiu principal de la trobada ha estat ajudar a la comunitat educativa a entendre i tractar la diferència dins de l’aula. A més a més, s’ha debatut sobre altres qüestions com les habilitats especials pròpies dels nens amb dislèxia, la alta creativitat o les habilitats complexes per resoldre problemes. Així mateix, els assistents van tenir l’oportunitat d’escoltar els resultats de les darreres investigacions. Aqueses s’han dut a terme en el camp de les diferències d’aprenentatge i la seva aplicació dins el procés educatiu.

L’esdeveniment ha estat organitzat per Project Difference [que va nèixer l’any 2014 per iniciativa de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé]. És un programa que té com a objectiu, entra d’altres, ajudar els nens amb dislèxia o TDAH.

 

En FAPEL, estem agraïts i donem suport a les activitats que ajuden a conèixer models educatius que afavoreixen i potencien les capacitats dels nens que necessiten aprendre de forma diferent.

Més informació sobre les VI Jornades Sobre Diferències d’Aprenentatge