In BANNER_HOME, NOTICIES

L’Eva Millet és una escriptora i periodista, autora dels llibres Hiperpaternidad i Hiperniños. Aquests dos llibres s’han popularitzat, ja que parlen sobre la criança actual dels nens i nenes.

Des que va publicar el primer llibre no ha parat de fer xerrades i conferències en escoles, a pares, en jornades d’educació, en universitats, en empreses i esdeveniments, en tot el territori espanyol, realitzant aquestes conferències en català, en castellà i, inclús en anglès.

Com explica ella mateixa, aquest tema sempre causa molt d’interès i, l’experiència de visitar escoles i parlar amb els docents, és genial. També té un ressò important pel que fa als mitjans de comunicació, fet que sempre agraeix molt.

Les seves conferències expliquen com és la criança dels fills i filles en les societats més riques del segle XXI: explica el perquè els fills s’ha convertit en el centre absolut de les famílies i com alguns pares estan disposats a “donar qualsevol cosa que demanin” per aconseguir aquesta prole perfecta que la societat sembla demanar.

Aquestes xerrades es divideixen en tres parts: 1) l’origen  d’aquest model; 2) les causes i conseqüències que porta educar amb la hiperpaternitat; i 3) com s’ha de rebaixar aquesta criança i anar cap a un model de paternitat i maternitat més relaxat, per tenir temps d’estar amb la família, sense mil plans i activitats planejades amb molta antelació.

Com l’Eva Millet sempre diu, i ens ho va dir quan va venir a presentar el seu segon llibre a FAPEL, és important que els nens tinguin temps per jugar i per avorrir-se, perquè provin, s’equivoquin i tornin a provar, i que tinguin l’autonomia suficient per desenvolupar-se per la vida.

Des de FAPEL us volem animar que visiteu la seva pàgina web on trobareu més informació sobre aquestes xerrades.

També trobareu més informació al seu blog.